8

január

2. hét
2024
202320242025
január
januárfebruármárciusáprilismájusjúniusjúliusaugusztusszeptemberoktóbernovemberdecember
ORVOS

hétfő

01.08

kedd

01.09

szerda

01.10

csütörtök

01.11

péntek

01.12

szombat

01.13

vasárnap

01.14

RÓLUNK

A Supervet állatorvosi rendelőt állatbarátok álmodták meg állatbarátoknak. Olyan intézményt hoztunk létre, ahol a legmodernebb eszközökkel, állat- és emberközpontú csapat tesz meg mindent a kis páciensek gyógyulásáért. Kicsit több, mint egy év működés alatt több, mint 6000 állatot gyógyítottunk és 2023. november 4.-től NON-STOP állatkórházként üzemelünk. 44 kollégánk áldozatos munkája lehetővé teszi, hogy recepciónk 0-24 rendelkezésre álljon és tudja fogadni a telefonhívásokat is. A kórházi részen folyamatos felügyeletet tudunk biztosítani, a csúcsidőben pedig mindig legalább 2 állatorvos és 2 asszisztens ambulál.

Tudjuk, hogy sok helyen gondot jelent a vidéken élők számára az állatorvosi ügyelet hiánya, ezért már a nyitásnál elindítottuk a mentőszolgálatunkat. Felkészült mentősökkel és jó műszaki állapotú, felszerelt autókkal állunk pácienseink szolgálatára. Mentőszolgálatunk országos és minden nap 18:00-06:00 között hívható, ami különösen fontos, hiszen Magyarországon jelenleg több megyében is hiányzik az állatorvosi ügyelet. A mentőszolgálat hétvégén 0-24 üzemel. Bővebb információ a Supervet mentőszolgálat weboldalán, a www.allatmento.vet oldalon található a működésről.

Célunk, hogy minél több idő jusson a gyógyításra, ezért munkaszervezési folyamataink és az alkalmazott technológiai folyamataink segítségével arra törekszünk, hogy az állatorvosaink maximálisan a gyógyításra tudjanak koncentrálni, az adminisztráció és egyéb formalitások pedig ne rájuk háruljanak, melyben a WebGarden informatikai szakértelme és tapasztalai vannak a segítségünkre.

Az üzemeltetésről az Országos Non-Stop Állatkórház Kezelő Kft. gondoskodik, a cégeink mögött pedig stabil pénzügyi háttérrel rendelkező vállalat áll, melyet alapítóink (4 jóbarát a világ 3 országából) tulajdonolnak, a Dryad Invest Hong Kong.

A Dryad Invest nevét a görög mitológiából a Driádokról kapta, akik az erdő és az állatok védelmezői. Ebben a szellemben indítottuk az Supervet rendelőt és indítjuk az állatkórházat. Szeretnénk minél több állaton segíteni. Biztosíthatjuk a gazdikat és az állatmentő szervezeteket, hogy legjobb tudásunk szerint fogunk mindig eljárni, eszközparkunkat is ennek szellemében fogjuk folyamatosan a legkorszerűbb szinten tartani.

Kollégáink 8 órás műszakokban dolgoznak, mindig elegendő személyzettel vagyunk nyitva. Fontosnak tartjuk a kellemes, pihentető munkakörnyezetet is, hogy kollégáink mindig kipihenten tudják a legjobb döntéseket meghozni a gyógyítás során. Csapatként dolgozunk együtt, a protokollokat és folyamatainkat közösen, mindenki tudásának legjavát adva alakítottuk ki és alakítjuk folyamatosan.

Fontos számunkra, hogy ügyfeleink elmondhassák véleményüket, melyeket figyelembe veszünk folyamatos fejlődésünk során, hiszen tudjuk, hogy mindig lehet fejlődni és ebben nagy segítségünkre vannak ügyfeleink visszajelzései.

SZOLGÁLTATÁSOK

0-24 ÁLLATKÓRHÁZ - Éjjel-Nappali állatorvosi ügyelet

A Supervet éjjel-nappal nyitva van, 0-24 fogadjuk a kis pácienseket. A teljes nyitvatartási időnkben a recepciónk készséggel áll rendelkezésre telefonon is a 06 1 814 28 00 telefonszámon. Felkészült álatorvosaink a teljes nyitvatartási időben készen állnak sürgősségi műtétek elvégzésére is. Az állatkórház 0-24 felügyeletet biztosít a kritikus állapotú pácienseinknek. Mentőszolgálatunk minden nap 18:00-06:00 között hívható az ország egész területére, hétvégén pedig NON-STOP.

KISÁLLAT ULTRAHANG

A Supervet Magyarországon egyedülálló műszerezettséggel és tapasztalt orvoscsapattal áll a gazdik rendelkezésére. Mindray Vetus 9 ultrahangunk az elérhető legújabb technológiát képviseli, mely felkészült orvosainkkal segíti a pontos diagnózist.

EGZOTIKUS ELLÁTÁS

Kollégáink beosztásától függően egzotikus ellátást is nyújtunk. Célunk, hogy a jövőben 0-24 tudjuk biztosítani az egzotikus állatok ellátását. Az átmeneti időszakban kérjük telefonon érdeklődjenek, hogy mikor tudjuk fogadni egzotikus kedvencét.

MENTŐSZOLGÁLAT

Tudjuk, hogy nem mindenhol megoldott az ügyeleti ellátás, ezért a Supervet mentőszolgálat az ország egész területén rendelkezésre áll minden nap este 18:00-tól reggel 06:00-ig, hétvégén pedig NON-STOP üzemel. Mentőszolgálatunk beszállítja rendelőnkbe a kezelésre szoruló állatot. Amennyiben a gazdi nem tud vele jönni, házikedvence benntartózkodása is megoldott. Bővebb információ: www.allatmento.vet

KÜLÖN VÁRÓTERMEK

Tudjuk, hogy nem minden állat szeret egy helyiségben várakozni, ezért külön várótermet biztosítunk a kutyás valamint a cicás és egzotikus állatoknak.

IZOLÁCIÓS SZOBA

Különösen fertőző és veszélyes betegségek kezelését is vállaljuk szabad kapacitásaink függvényében. Különálló, fűtött izolációs szobánkban elszívórendszer viszi be a levegőt a karanténkennelekbe, ahová csak befelé megy a levegő a közös térből. Kollégáink a legszigorúbb óvintézkedések mellett, védőöltözetben látják el a kis pácienseket. Gyógyulási arányunk parvo betegeknél kiemelkedően jó, bevált protokollok alapján gyógyítjuk a rettegett parvovírussal fertőzött betegeinket. Külön izolációs szoba áll rendelkezésre parvóval fertőződött macskák és kutyák számára.

ÁRLISTA

Általános betegvizsgálat
14.500 Ft
Egzotikus állatok általános vizsgálata
8.000 Ft
Szívultrahang
25.000 Ft
Mentőszolgálat
8.000 Ft-tól
Veszettség elleni védőoltás (kutya, macska, vadászgörény)
7.500 Ft
Teljes hasi ultrahangos vizsgálat
20.000 Ft
Fogászati kezelés nyúl, kisrágcsáló gépi altatással
10.000 Ft-tól
Kutya szív- és bőrférgesség szűrés
10.000 Ft
Ügyeleti díj minden nap este 20:00-tól regel 08:00-ig
25.000 Ft
Kórházi elhelyezés és kezelés díj (kutya, macska)
10.000 Ft/nap
Hétvégi ügyeleti díj
10.000 Ft
Ügyeleti díj ünnepnapokon
25.000 Ft
Röntgen vizsgálat kutya és macska (5kg alatt)
13.500 Ft
Röntgen vizsgálat, kétirányú (kutya, macska 5kg felett)
18.500 Ft
Röntgen vizsgálat, további felvétel kutya, macska
8.500 Ft
Röntgen, egzotikus állat (2 felvétel)
10.000 Ft
Röntgen felvétel, további egzotikus állat
4.500 Ft

Kandúr macska ivartalanítás(egészséges, komplikáció mentes műtét esetén)

15.000 Ft
Fertőző kórházi elhelyezés és kezelés díj (kutya, macska)
20.000 Ft/nap
Kórházi elhelyezés és kezelés díj (egzotikus állat)
7.000 Ft/nap

TÖBB VÉLEMÉNY

KEVESEBB VÉLEMÉNY

ÜGYFELEINK ÍRTÁK

Speciális Állatmentő Egység Alapítvány

Nem csak a testet, hanem a lelket is gyógyítják
Állatbarát állatkórház.

Anita & Lili

Lelkileg nagyon megterhelő időszak (volt) ez nekem, de ti mindannyian szuperek voltatok, köszönöm, hogy átsegítettetek engem /minket az elmúlt 8 nap nehézségein. Külön köszönöm Gabriellának a sok bíztatást, Endrének a sok mosolyt és az összes asszisztensnek, segítőnek a rengeteg törődést és a sok simit :) Köszönöm Bettinek és Noéminek, hogy szakértelmükön kívül a szívük is benne volt Lili kezelésében! <3 Ricsi, köszönöm hogy odafigyeltél ránk. Meg a pogit is :)

Petra

Nem is tudom szavakkal kifejezni mennyire hálás vagyok .5 éves Csámcsikámról minden orvos lemondott, senki nem akarta vállalni, míg végső elkeseredésemben kaptam a rendelő telefonszámát. Kedves személyzet fogadta a hívásom és még aznap mentő jött érte ️ a mentős fiúk előtt le a kalappal a türelemük és a szakszerűségük előtt.A Doktornőnek örök hálánk, hogy megmentette az életét ️ Nagyon szépen köszönöm mindenkinek Csámcsi nevében is 😊

Zsófi

Kedves Supervet Csapat!
Nagyon köszönjük a mérhetetlen odaadást és profizmust, amit a nyuszinkkal szemben tanúsítottak! Végtelenül hálásak vagyunk, hogy megtaláltuk Önöket! Ritka az ilyen figyelmesség és alaposság.

Anikó

A Supervet az egyik legjobb csapat, akikkel valaha is találkoztam, de mikor Endrével találkoztam, ezen nem is lepődtem meg, hisz mindig olyan a csapat mint a vezetés. Emberségesek, igazán jó szakmai tudással és ami ma nagyon ritka, hogy érdeklődőek. Nem futószalagon történő "javítás" megy, hanem igazi gyógyítás. Köszönjük, hogy vagytok, a recepciósoktók kezdve mindazokig, akik a háttérben dolgoznak és hozzátesznek valamit ehhez a rendszerhez :)

Anikó

Nagyon hálás vagyok a doktornőnek, hogy olyan alaposan megvizsgálta Szofi kutyusomat, ahogyan még talán sosem volt. Mérhetetlen türelemmel mondta el a tanácsait, ami egy szuperaggódós gazdi esetén nagyon megnyugtató. Köszönöm,hogy vannak még ilyen állatorvosok 🙏

Tímea

Fantasztikus csapat, nagyon kedves személyzet!

Porto Gazdi

Porto cica gazdájától kaptuk

Semper Fidelis Állatvédő Alapítvány

Bentley hazaért 🙏🙏🙏🙏 ️Az éjjel kiengedték a kórházból 🙏🙏🙏, örömmel teli szívvel mentünk érte 🥰Köszönjük a Supervet csapatának, hogy megmentették Őt! Visszahozták a halálból!🙏

Erika

Fantasztikus környezetben csupa szeretettel fogadják a kis kedvencünket és persze az aggódó gazdikat.Csupa türelem és maximális tudás párosítása.Köszönjük a segítséget!Csak ajánlani tudom őket!

Bea

Sajnos gyakran járunk mostanában,akárhányszor voltunk mindig kellemes a várótermi hangulat. A rendelők jól felszereltek,az orvosok elhivatottak. *****

Mária

Nagyon szép helyen,gyönyörű lelkületű szuper,nagy tudású orvosok,akiknek a hívatásuk szívből jön. Mindent megtesznek kis kedvencünk gyógyításáért.

Szilvia

Karácsony másnapján baleset érte 5 hónapos labradorunkat, ezért a Supervet ugyeletére vittük, ahol rövid várakozás után nagyon alaposan megvizsgálták, megröntgenezték a kiskutyát, ellátták, s mindezért nagyon korrekt árat fizettettek. Csak ajánlani tudom őket, kedvesek, készségesek, részletes magyarázatot adtak, profik! Köszönjük!

Enikő

Csak ajánlani tudjuk Őket és nem tudunk elég hálásak lenni Nekik! Bogyó nyuszinkkal az éjszaka közepén kerestük fel a rendelőt. A zárási időt teljes mértékben figyelmen kívül hagyva hihetetlen odaadással, szakértelemmel, kedvességgel láttak el minket és kérdés nélkül túlóráztak miattunk. Napokon keresztül jártunk vissza kontrollra és mindig ugyanazt a profizmust tapasztaltuk, mint első alkalommal. Minden kérdésünkre készségesen és türelmesen válaszoltak. Előfordult, hogy sokat kellett várnunk, de részünkről ez soha nem lesz negatív vélemény, mert a nyuszink egészsége sokkal fontosabb, mint az, hogy mennyit kell várni az orvosra, aki segíteni tud rajtunk. Ezen kívül tiszteletben tartjuk azt is, hogy más kis állatkájának is szüksége van a segítségre és számunkra az a normális, hogy a sürgős eseteket előre veszik. Volt problémánk az e-mail küldéssel, illetve telefonos egyeztetéssel, de ezeket mind jeleztük személyesen és mindent azonnal megoldottak. A rendelő gyönyörű, tiszta, jól felszerelt. Náluk tényleg az állatok a legfontosabbak és minden Tőlük telhetőt megtesznek értük!

Zsófia

Ma vittük 10 éves vizslánkat az ügyeletre.A hölgy a recepción amilyen fiatal annyira kedves és segítőkész. A vizsgálatot végző doktornő és asszisztense szintén kedves volt velünk gazdikkal, de ami a legfontosabb az idős vizslánkat nagy szeretettel vették körül és részesítették szakszerű ellátásban. Minket pedig részletesen tájékoztattak.Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Ágnes

Örülök, hogy tegnap éjjel "ide keveredtünk" a mérgezéses kutyával, nagyon aranyos, korrekt és felkészült volt az egész csapat!Maja azóta jól van, köszönjük szépen mégegyszer a Doktornéninek és Mindenki másnak is! Csillagos ötös!

Zsuzsanna

Kiváló csapat✅️, kiváló felszereltséggel.✅️Az állatok szeretete🩺💊, ismerete🔍📖, beléjük vetett hitük emeli ki Őket az egészségügyisek sorából.🎉🥇🏆Nagyra tartom az emberségüket, munkájukat és azt, amit megalkottak.Frissek, újak, mások, de itt nem érzed magad különcnek.😇😊Boldog és hálás vagyok, hogy rájuk találtam.😉😁 Kisebb állatfamíliánkkal 🐕🐕🐈🐈‍⬛🐈mi már biztos, hogy rendszeres vendégek leszünk náluk.😎Köszönöm szépen🌹🥂, hogy vagytok Nekünk.💝🐾

Csaba

A kutyusunk nagyon beteg lett! Bélelzáródás miatt műtét, majd utána kiderült, hogy parvós. Utána hasnyálmirigy probléma is felmerült szövődményként! Már az első pillanatban tudtuk, hogy a legjobb helyre került! A gondos kezeknek és a hatalmas szakértelemnek köszönhetően kettő hét után hazajöhetett! Már bizonyos, ha nem a Supervetbe visszük, akkor most nem lenne velünk... Köszönjük szépen!