NYITVATARTÁS

MINDEN NAP

12:00-01:00

IDŐPONTFOGLALÁS

MENTŐSZOLGÁLAT

IDŐPONTFOGLALÁS

+36/1 814 28 00


MENTŐSZOLGÁLAT

+36/1 814 28 00


NYITVATARTÁS

MINDEN NAP 12:00-01:00

RÓLUNK

A Supervet rendelőt állatbarátok álmodták meg állatbarátoknak. Olyan intézményt hoztunk létre, ahol a legmodernebb eszközökkel, állat- és emberközpontú csapat tesz meg mindent a kis páciensek gyógyulásáért. Célunk, hogy rövidesen 0-24 nyitva tartó állatkórházként tudjunk működni, amint a személyi feltételek és az engedélyezési eljárások ezt lehetővé teszik. Addig is igyekszünk olyan időszakokban nyitva tartani, amikor a legnagyobb szükség van ránk, így minden nap éjjel 1 óráig várjuk a pácienseket.

Tudjuk, hogy sok helyen gondot jelent a vidéken élők számára az állatorvosi ügyelet hiánya, ezért már a nyitásnál elindítjuk a mentőszolgálatunkat. Felkészült mentősökkel és jó műszaki állapotú, felszerelt autókkal állunk pácienseink szolgálatára első körben Budapest 2 órás körzetében minden nap este 18:00 után.

Célunk, hogy minél több idő jusson a gyógyításra, ezért munkaszervezési folyamataink és az alkalmazott technológiai folyamataink segítségével arra törekszünk, hogy az állatorvosaink maximálisan a gyógyításra tudjanak koncentrálni, az adminisztráció és egyéb formalitások pedig ne rájuk háruljanak, melyben a WebGarden informatikai szakértelme és tapasztalai vannak a segítségünkre.

Az üzemeltetésről az Országos Non-Stop Állatkórház Kezelő Kft. gondoskodik, a cégeink mögött pedig stabil pénzügyi háttérrel rendelkező vállalat áll, melyet alapítóink (4 jóbarát a világ 3 országából) tulajdonolnak, a Dryad Invest Hong Kong.

A Dryad Invest nevét a görög mitológiából a Driádokról kapta, akik az erdő és az állatok védelmezői. Ebben a szellemben indítottuk az Supervet rendelőt és indítjuk az állatkórházat. Szeretnénk minél több állaton segíteni. Biztosíthatjuk a gazdikat és az állatmentő szervezeteket, hogy legjobb tudásunk szerint fogunk mindig eljárni, eszközparkunkat is ennek szellemében fogjuk folyamatosan a legkorszerűbb szinten tartani.

Kollégáink 8 órás műszakokban dolgoznak, mindig elegendő személyzettel vagyunk nyitva. Fontosnak tartjuk a kellemes, pihentető munkakörnyezetet is, hogy kollégáink mindig kipihenten tudják a legjobb döntéseket meghozni a gyógyítás során. Csapatként dolgozunk együtt, a protokollokat és folyamatainkat közösen, mindenki tudásának legjavát adva alakítottuk ki és alakítjuk folyamatosan.

Fontos számunkra, hogy ügyfeleink elmondhassák véleményüket, melyeket figyelembe veszünk folyamatos fejlődésünk során, hiszen tudjuk, hogy mindig lehet fejlődni és ebben nagy segítségünkre vannak ügyfeleink visszajelzései.

SZOLGÁLTATÁSOK

KISÁLLAT ULTRAHANG

A Supervet Magyarországon egyedülálló műszerezettséggel és tapasztalt orvoscsapattal áll a gazdik rendelkezésére. Mindray Vetus 9 ultrahangunk az elérhető legújabb technológiát képviseli, mely felkészült orvosainkkal segíti a pontos diagnózist.

EGZOTIKUS ELLÁTÁS

Kollégáink beosztásától függően egzotikus ellátást is nyújtunk. Célunk, hogy a jövőben 0-24 tudjuk biztosítani az egzotikus állatok ellátását. Az átmeneti időszakban kérjük telefonon érdeklődjenek, hogy mikor tudjuk fogadni egzotikus kedvencét.

MENTŐSZOLGÁLAT

Tudjuk, hogy nem mindenhol megoldott az ügyeleti ellátás, ezért intézményünk autóval 2 órán belül elérhető körzetében lehetőség van mentőautó hívására minden nap este 18:00-tól éjfélig. Mentőszolgálatunk beszállítja rendelőnkbe a kezelésre szoruló állatot. Amennyiben a gazdi nem tud vele jönni, házikedvence benntartózkodása is megoldott. Célunk, hogy hamarosan 0-24 kórházként üzemeljünk és teljes éjszakai mentőszolgálatot biztítsunk.

KÜLÖN VÁRÓTERMEK

Tudjuk, hogy nem minden állat szeret egy helyiségben várakozni, ezért külön várótermet biztosítunk a kutyás valamint a cicás és egzotikus állatoknak.

ÁRLISTA

Általános betegvizsgálat
9.000 Ft
Egzotikus állatok általános vizsgálata
8.000 Ft
Szívultrahang
25.000 Ft
Mentőszolgálat
5.000 Ft.-tól
Veszettség elleni védőoltás (kutya, macska, vadászgörény)
7.000 Ft
Teljes hasi ultrahangos vizsgálat
20.000 Ft
Fogászati kezelés nyúl, kisrágcsáló gépi altatással
10.000 Ft.-tól
Kutya szív- és bőrférgesség szűrés
10.000 Ft
Ügyeleti díj minden nap este 21:00-tól
25.000 Ft
Kórházi elhelyezés és kezelés díj (kutya, macska)
10.000 Ft/nap
Hétvégi ügyeleti díj
10.000 Ft
Ügyeleti díj ünnepnapokon
25.000 Ft